Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Bucurați-vă de o croazieră din Atena la Capul Sounion și Templul lui Poseidon & urmăriți un apus de soare romantic

Bucurați-vă de o croazieră din Atena la Capul Sounion și Templul lui Poseidon & urmăriți un apus de soare romantic

2 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 112

Scurtă descriere:

Urcați la bordul unei bărci gonflabile rigide ultramoderne, pentru a vă bucura de o excursie de cinci ore la obiectivele grecești populare, ce includ Capul Sounion, Templul lui Poseidon, insula Gaidouronisi și peștera Arsida. Acest tur în grup mic cu barca include transportul dus-întors, spre port, de la hotelul vostru dintr-o zonă centrală din Atena, precum și răcoritoare ușoare, la bord. După o după-amiază memorabilă, în care vă relaxați sau faceți snorkeling în golful Sounion, urmăriți apusul în timpul călătoriei de întoarcere spre Atena.

Repere:

  • Călătoriți cu barca și vedeți, de pe apă, obiectivele;
  • Bucurați-vă de o zi departe de agitația orașului;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Începeți-vă turul cu preluarea de la hotelul vostru din centrul Atenei. Barca voastră gonflabilă de lux pleacă din portul turistic Vouliagmeni la ora patru după-amiaza. După 35 de minute, în care admirați obiectivele incredibile pe care le vedeți de-a lungul drumului, ajungeți în golful Sounion, unde aveți ocazia de a explora, în mod independent, cel mai glorios monument grecesc, elegantul templu doric al lui Poseidon, pe propria cheltuială (trebuie să înotați o distanță scurtă pentru a ajunge la obiectiv). Aveți la dispoziție ceva timp liber pentru a face o baie reconfortantă (aveți la dispoziție și echipament de snorkeling), sau puteți sta la soare pe o plajă din protejatul golf Sounion.

Părăsiți Sounion la ora șase după-amiaza, pentru a vă îndrepta spre mica insulă privată Gaidouronisi, ce se află în Golful Saronic. Aici puteți petrece o oră la plajă, de unii singuri, sau puteți să înotați. Plecați spre insula Arsida la ora 19:15, unde vedeți peștera Arsida, colorată și deschisă. Pereții peșterii sunt acoperiți cu alge roșii și cu corali galbeni, inclusiv fundul acesteia.

La final, relaxați-vă și urmăriți un frumos și romantic apus de soare peste Marea Egee, în timpul călătoriei de întoarcere spre Atena. Apoi sunteți transferați la hotelul vostru și turul se încheie.

Vezi și alte experiențe din Atena

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.