Acasa Travel Moods Aventură Adrenalină în zbor în vacanță în America

Travel Mood Aventură

Adrenalină în zbor în vacanță în America

În vacanță în America, amintește-ți că sunt experiențe pe care vrei să le încerci… iar apoi sunt experiențe pe care TREBUIE să le trăiești. Așa, precum un shot de adrenalină pură, în forma unui zbor aventuros cu un avion de luptă sau pentru acrobații!

După ce ajungi, din San Diego, la Gillespie Field, ai parte de 30 de minute de instructaj amănunțit, din partea pilotului tău însoțitor, despre cum să faci acrobații și să manevrezi avionul Extra 330 LC, cel mai avansat din lume de acest tip. Afli totul despre accelerație, despre lupingurile în care aparatul de zbor se mișcă circular, în sus, despre ranversările curajoase, despre răsturnări spectaculoase, pendul în tren și alte trucuri tipice.

Înveți să te înalți și simți plăcutul vertij al coborârilor bruște, în timpul acrobațiilor aeriene pe care le face pilotul experimentat care te însoțește în zbor. Privești către ținutul muntos care se derulează năvalnic pe măsură ce zbori în viteză, încercând manevre complicate la mică înălțime, și completează-ți experiența cu un zbor de luptă, alături de un pilot militar care te învață noțiunile de bază ale luptelor aeriene.

O astfel de aventură începe cu 10 minute de recunoaștere peste dealurile, văile și munții din San Diego, pe care le anticipezi cu nerăbdare, plin de curiozitate. Peisajul se desfășoară nestingherit în fața privirii, și cum te afli într-unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le poți vedea în vacanță în America, nu încetezi să te minunezi de grandoarea lui, în vreme ce sentimentul îți este dublat de viteza cu care te deplasezi în acest mic avion de luptă.

Aproape nimic nu stă între tine și cerul albastru și larg, iar apoi cobori și pilotul îți arată întreaga lui îndemânare făcând lupinguri la mică altitudine. Întoarceri spectaculoase, planări line, ridicări rapide, toate te fac să experimentezi un val de adrenalină care te cuprinde imediat.

Însă partea cea mai bună de-abia acum urmează. Pentru că punctul culminant este o aventură militară în toată regula. Instructorul tău certificat te ajută să deprinzi aptitudinile de care ai nevoie în luptă deschisă și manevrele care sfidează gravitația, tipice zborurilor militare. Iar apoi poți încerca chiar tu să le execuți, sub supravegherea atentă a specialistului – întoarceri, răsuciri, acrobații pentru începători, dar care îți fac inima să bată din ce în ce mai tare pe măsură ce te obișnuiești să controlezi aparatul de zbor.

Încă mai bine este că, într-o astfel de activitate, poți să fii însoțit de cel mai bun prieten al tău, cu care să te lansezi într-o competiție jucăușă ce simulează o luptă. Pentru asta este nevoie să îți upgradezi activitatea și apoi să te distrezi cum nu ai mai făcut-o, controlând avionul, mânuind trăgaciul și țintindu-ți adversarul. Avionul beneficiază de cea mai înaltă tehnologie, așa încât simularea unei bătălii între tine și partenerul tău va fi mai mult decât realistă – de la sistemul electronic de țintire până la cele patru unghiuri diferite din care îți privești inamicul, totul este gândit astfel încât să îți furnizeze cea mai autentică trăire a unei lupte, dar să te mențină în deplină siguranță.

În plus, după ce ți-ai încheiat zborul războinic, poți să rămâi la povești cu piloții militari de la SCA, să le asculți istoriile și să îți închei în stil o  de neuitat.

Această experiență o poți rezerva on-line. Iar dacă ți-am trezit apetitul pentru astfel de experiențe te invităm să descoperi și alte idei din colecția Experimentează o dată in viață.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.