Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Îmbracă hainele specifice de fermier & trăiește, alături de un localnic, experiența muncii în lanurile de orez

Îmbracă hainele specifice de fermier & trăiește, alături de un localnic, experiența muncii în lanurile de orez

3 Reviews

Hoi An / Vietnam

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 47

Scurtă descriere:

Învață despre cultivarea orezului în Vietnam într-un tur de o jumătate de zi care include o experiență directă alături de fermieri în lanurile de orez. Îmbracă hainele de fermier care ți se oferă și pune-ți pe cap pălăria conică și apoi descoperă cum orezul se transformă, din răsaduri, în mâncarea de la masă. Bucură-te de o plimbare cu bivolul de apă și de un prânz. Transportul dus-întors de la hotel, cu microbuzul sau cu bicicleta, din Hoi An, este inclus.

Repere:

  • Experiență la o fermă de cultivare a orezului, cu plecare din Hoi An;
  • Muncește alături de un fermier vietnamez dimineața sau după-amiza;
  • Călărește un bivol de apă prin lanurile de orez;
  • Bucură-te de ceai și de o masă autentică;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Începe-ți ziua cu preluarea de la hotel, cu microbuzul sau cu bicicleta. Călătorește spre regiunea rurală, prin lanurile de orez. Întâlnește-te cu un fermier local pentru a afla mai multe despre viața la fermă. Bucură-te de o ceașcă de ceai în mijlocul câmpurilor de orez. Schimbă-te în haine tradiționale de fermă înainte de a ieși în lanurile de orez. Învață despre cultivarea orezului folosind plugurile trase de bivoli. Înțelege problemele dificile ale agriculturii și utilizarea unui sistem de irigații. Călărește un bivol de apă într-un mic eleșteu de la fermă. Savurează o masă împreună cu fermierul în locuința sa. Întoarce-te la hotel la sfârșitul turului.

Vezi și alte experiențe din Hoi An

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.