Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Experimentează o zi de pescuit cu localnicii pe râul Cua Dai & pescuiește cu năvodul printre mangrove și palmieri

Experimentează o zi de pescuit cu localnicii pe râul Cua Dai & pescuiește cu năvodul printre mangrove și palmieri

5 Reviews

Hoi An / Vietnam

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 46

Scurtă descriere:

Vezi cum este să fii un pescar tradițional în această experiență de pescuit în Hoi An, pe râul Cua Dai. Turul de o jumătate de zi include o croazieră epică de-a lungul canalelor pitorești împreună cu un căpitan expert și un echipaj prietenos. Află despre ritualurile zilnice și obiceiurile tradiționale care fac viața într-un sat pescăresc vietnamez atât de unică. Vâslește o barcă în formă de coș cu ajutorul localnicilor și învață să pescuiești printre mangrove și palmieri folosind metode tradiționale. Bucură-te de transport dus-întors cu un autocar cu aer condiționat, precum și de prânz și băuturi în acest tur cultural antrenant.

Repere:

  • Experiență de patru ore ce constă într-o croazieră pe râu și o vizită la un sat pescăresc, cu plecare din Hoi An;
  • Plimbă-te pe râul Cua Dai într-un tur alături de un ghid experimentat;
  • Vizitează un sat pescăresc vietnamez și descoperă stilul de viață rural;
  • Încearcă metode tradiționale de pescuit alături de pescarii locali, pe râu;
  • Vâslește, într-o cursă, o barcă vietnameză ce constă într-un coș de bambus;
  • Bucură-te de un prânz cu fructe de mare proaspete și băuturi reci la bordul bărcii;
  • Transportul dus-întors cu autocarul este inclus.

La ce să te aștepți:

Începe-ți turul cultural din Hoi An pe canalele din Vietnam cu preluarea de la hotel. Ești transferat cu un autocar cu aer condiționat la un sat tradițional pescăresc, unde îți urmezi ghidul și te întâlnești cu pescarii locali și cu familiile lor. Experimentează viața de zi cu zi ca un localnic și descoperă obiceiurile și tradițiile puse în practică de comunitate.

Faci cunoștință cu căpitanul profesionist și cu echipajul său prietenos în timp ce urci în barcă pentru un tur al zonei. Mergi în croazieră de-a lungul râului Cua Dai și bucură-te de liniștea canalelor pe marginea cărora se întind palmieri pitorești și mangrove verzi și dense. Ghidul tău expert îți împărtășește povești despre condițiile de neiertat pe care soldații din ambele tabere le-au experimentat în timpul Războiului din Vietnam, precum și fapte și anecdote despre cum faimosul război a afectat comunitățile din jur.

Odată ce ai interiorizat frumusețea peisajelor naturale și liniștea canalelor, te alături pescarilor locali și femeilor într-o experiență care cu siguranță se constituie ca o parte memorabilă a călătoriei tale în Vietnam. Lansează năvoadele de la mal în timp ce afli despre tehnicile tradiționale de pescuit care se folosesc și astăzi. Echipajul tău creează flori, animale și pălării din frunze de palmieri, ca o amintire perfectă a acestei zile frumoase.

Apoi pune-ți o vestă de salvare și urcă într-o barcă ce constă într-un coș de bambus și învață cum să vâslești și să navighezi pe apă de la echipajul tău prietenos. Odată de stăpânești tehnicile, ești gata să participi la o întrecere amuzantă cu coșurile de bambus.

Odată ajuns la ambarcațiunea ta, bucură-te de o masă cu fructe de mare și produse proaspete, pregătită de căpitanul tău. Savurează preparate tipice, cum ar fi clătite de orez, pește copt și beri reci înainte de întoarcerea la hotel.

 

Vezi și alte experiențe din Hoi An

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.