Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Experimentează unul dintre cele mai frumoase meșteșuguri din Vietnam: învață să faci lampioane în atelierul unui localnic

Experimentează unul dintre cele mai frumoase meșteșuguri din Vietnam: învață să faci lampioane în atelierul unui localnic

Hoi An / Vietnam

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 23

Scurtă descriere:

Experimentează una dintre cele mai frumoase tradiții din Hoi An într-o lecție de făcut lampioane. Fii creativ în locuința unui meșteșugar local, unde înveți cum să construiești un lampion de la zero, pe care îl iei cu tine acasă, drept suvenir. Înainte de curs, bucură-te de un tur al atracțiilor din Hoi An.

Repere:

  • Lecție de făcut lampioane în Hoi An;
  • Descoperă una dintre cele mai importante arte tradiționale ale orașului;
  • Vezi obiective din Orașul Vechi din Hoi An, inclus în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Învață cum să lucrezi manual propriul lampion la un atelier, împreună cu un artizan local.

La ce să te aștepți:

Ghidul tău te ia dimineața sau după-amiaza de la hotelul tău pentru un scurt tur Al Orașului Vechi din Hoi An. Vizitezi Muzeul Hoi An, casele străvechi, Sala de Adunare, cu influențele ei chinezești, atelierele meșteșugărești și podul japonez acoperit.

Apoi continuă spre locuința unui artizan de lampioane pentru o lecție în care înveți arta tradițională de făcut lampioane. Intră în contact cu obieciurile locale și descoperă-ți latura creativă în timp ce te implici într-un aspect important al culturii vietnameze. Arcuiește cadrul și alege materialul cu care îl îmbraci, pentru a construi propriul tău lampion de la zero, apoi ia cu tine capodopera când ai terminat. Este suvenirul perfect pentru a-l arăta prietenilor sau familiei tale acasă. După aceasta, te întorci la hotel.

Vezi și alte experiențe din Hoi An

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.