Acasa Travel Moods Relaxare Vacanță în Zakynthos: unde stai impreună cu familia

Travel Mood Relaxare

Vacanță în Zakynthos: unde stai impreună cu familia

În vacanță în Zakynthos, acest loc atât de special, unde, de la coastă la coastă, întâlnești mulțimi de turiști sau tăcerea desăvârșită a unui golf de o frumusețe sălbatică, unde munții împăduriți se întâlnesc pe alocuri cu marea de cleștar, vă bucurați cu adevărat de timpul petrecut cu familia.

Alegeți un hotel ideal pentru voi toți și începeți explorarea – de la orașul plin de flori la peisajele marine dramatice, totul merită o privire atentă în Zakynthos.

1. Louis Zante Beach, 4*

Situat în golful Laganas, renumit nu doar pentru frumusețea lui naturală, ci și datorită țestoaselor Caretta, care obișnuiesc să-și depună ouăle pe plajele virgine de aici, hotelul all-inclusive este o alegere ideală pentru familiile care vor să-și petreacă vacanța în Zakynthos, într-o zonă împădurită, lângă plaja cu nisip auriu, spălată de apele de turcoaz ale mării.

Dintre facilitățile pentru copii, cum ar fi mini-clubul și piscina pentru copii, zona cea mai atractivă o reprezintă corabia piraților, un loc de joacă fermecător, ce-i poartă, pe valurile imaginației, în lumea poveștilor.

În ceea ce privește cazarea, Superior Bungalow, cu vedere spre mare sau spre grădina interioară, este o alegere potrivită pentru o familie compusă din doi adulți și doi copii.

Review-uri Tarife

 

2. Caretta Beach Holiday Village, 4*

Pe coasta de sud-est a insulei, la 5 minute de plajă, se află acest hotel modern, preferat de familiile venite într-un sejur în Zakynthos, mai ales că este la doar doi kilometri depărtare de aeroport. Dacă plaja vi se pare prea departe pentru o plimbare pe jos, puteți lua microbuzul, pus la dispoziție gratuit de hotel. Principala atracție a hotelului o reprezintă zona de distracție pentru copii, care este cu adevărat impresionantă.

Parcul acvatic, cu ale sale tobogane de apă diverse, cu râul pe care cei mici plutesc agale, cu piscina de valuri sau cu piscina pentru copii, promite aventuri de neuitat. Și distracția nu se oprește aici, ci continuă până târziu în parcul de distracții (Caretta Fun Park Center), ce-și deschide porțile seara și unde copiii se pot bucura de castele gonflabile, de trambuline, de carturi cu pedale și de o mulțime de jocuri amuzante.

Hotelul este ofertant cu familiile și în ceea ce privește cazarea. Puteți alege între apartamentele cu unul sau două dormitoare, ce pot primi până la șase persoane.

Review-uri Tarife

 

3. The Bay Hotel & Suites, 4*

Atmosfera liniștită a acestui hotel elegant și minimalist, situat pe plajă, în mijlocul unor grădini naturale, cu vedere la marea în culori limpezi și spre munții din apropiere, atrage familiile ce-și doresc o vacanță în Zakynthos de neuitat.

Pe cei mici îi așteaptă o mulțime de facilități și activități ce-i distrează și îi captivează întreaga zi, fie că vorbim despre mini-club, de mini-discotecă, de piscina pentru copii sau despre cele două locuri de joacă special amenajate. Camerele pentru familii, ce pot găzdui până la patru persoane, sau apartamentele spațioase, vă oferă toate condițiile de care aveți nevoie pentru o cazare confortabilă.

Review-uri Tarife

 

4. Sentido Louis Plagos Beach, 4*

Farmecul unei regiuni viticole tradiționale se adaugă frumuseții mării, cu apele sale cristaline și perfect albastre, ce spală plaja Amboula, nu mai departe de 150 de metri de acest hotel de vacanță, ce atrage familiile venite într-un sejur în Zakynthos. Facilitățile pentru copii nu se abat cu nimic de la conceptul general al lanțului hotelier, astfel încât cei mici să aibă parte de cea mai bună primire și de cele mai antrenante activități.

Astfel, copiii se pot bucura de SENTIDO Kids Rally, programul prin care pot explora complexul hotelier într-un mod distractiv, printr-o mulțime de jocuri. SENTIDO Mini Disco îi face să danseze la sfârșitul zilei, asta după ce au trecut și pe la SENTIDO Creative, un workshop ce le stimulează creativitatea și în care sunt încurajați să-și creeze propriile suveniruri. Ah, și să nu uităm de piscina pentru copii!

Camerele pentru familii sunt primitoare și pot caza până la patru persoane.

Review-uri Tarife

 

5. Bitzaro Palace Hotel, 4*

O oază de confort, în mijlocul unor grădini bogate, foarte aproape de plajă, hotelul este o bună alegere pentru o vacanță în Zakynthos cu familia.

În ceea ce privește facilitățile pentru copii, piscina pentru ei este spațiul de bălăceală perfect, în timp ce locul de joacă îi atrage și îi captivează cu jocuri distractive ce se pot întinde pe toată ziua.

Camerele pentru familii sunt compuse din două dormitoare interconectate, astfel încât cei mici se pot bucura de propria lor cameră, iar voi de intimitate.

Review-uri Tarife

 

6. Venus Hotel & Suites

Situat în stațiunea Kalamaki, la 500 de metri de plajă, hotelul nu este mare, însă este foarte prietenos cu familiile venite în vacanță în Zakynthos. Copiii se pot bucura de facilități atractive, gândite special pentru ei, cum ar fi locul de joacă sau piscina special amenajată, dar și de o mulțime de jocuri și activități distractive.

Este disponibil și un serviciu de babysitting, la cerere. Apartamentele formate din două dormitoare, cu grădină privată, sunt varianta cea mai bună de cazare, putând primi confortabil până la cinci persoane.

Review-uri Tarife

 

7. Poseidon Beach Hotel, 3*

Situat aproape de frumoasa plajă din golful Laganas, hotelul este o alegere bună pentru un sejur în Zakynthos alături de familie. Nimic nu vă oprește să vă jucați cu copiii pe plajă, dar atunci când cei mici descoperă facilitățile hotelului, gândite special pentru ei, sigur își vor dori să petreacă timp la locul de joacă sau la piscina pentru copii.

În ceea ce privește cazarea pentru familii, hotelul vă întâmpină cu camere cu două dormitoare interconectate, ce pot primi confortabil patru persoane, dar și camere cu bucătărie proprie, dacă doriți să vă pregătiți singuri mesele.

Review-uri Tarife

 

8. Alykanas Beach Village

Situat în nordul insulei, cu acces direct la plajă, în locul în care se văd munții și albastrul întins și clar al mării, resortul atrage familiile venite în vacanță în Zakynthos, mai ales pe cele care își doresc să ajungă neapărat la atracția principală a insulei, și anume la spectaculoasa plajă Navagio (plaja epavei sau plaja din golful contrabandiștilor), care nu este foarte departe de aici.

În ceea ce privește facilitățile pentru copii, piscina pentru copii și locul de joacă suplinesc distracția pe care o poate oferi plaja. Apartamentele cu două dormitoare și chicinetă oferă tot confortul de care are nevoie o familie.

Review-uri

 

Daca ți-am trezit apetitul pentru astfel de vacanțe te invităm să descoperi si alte idei din colecția Vacanță cu familia și să consulți lista de Resurse pentru a descoperi cum îți poți organiza foarte ușor, cu furnizori de încredere, vacanța pe care ți-o dorești!

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.