Acasa Travel Moods Activ Vacanță în Los Angeles: cu familia în orașul îngerilor

Travel Mood Activ

Vacanță în Los Angeles: cu familia în orașul îngerilor

O vacanță în Los Angeles cu familia întrece toate așteptările și îndeplinește multe vise, ale voastre și ale copiilor, mai ales dacă vă aflați pentru prima dată în Orașul Îngerilor.

Aici vă bucurați de cel mai glam loc din lume, Hollywood, cu bulevardele și cartierele sale iconice, cu studiourile de film și celebritățile iubite de întreaga lume.

Tot aici sunt cele mai faimoase plaje din California, Santa Monica și Venice Beach, a căror atmosferă însorită este mult mai intensă și mai vibrantă decât cea văzută în filme.

Și tot aici, în Los Angeles, sunt unele dintre cele mai atractive parcuri de distracție din lume, care vă poartă, alături de cei mici, în universul Disney sau LEGO, alături de cele mai îndrăgite personaje de poveste.

Cum ajungeți

Sunt multe companii care operează zboruri spre Los Angeles, trebuie doar să alegeți cele mai bune oferte de zbor. Pentru transferul de la aeroport la hotel, puteți să apelați la o companie specializată, astfel încât totul să fie mai comod și mai rapid. Odată ajunși în oraș, vă recomandăm să închiriați o mașină, pentru a vă deplasa confortabil pe distanțele mari ce leagă punctele de interes ale metropolei.

Experiențe pentru vacanța cu familia în Los Angeles

Vacanța în Los Angeles cu familia înseamnă o mulțime de experiențe fascinante, mai ales pentru cei care ajung pentru prima oară aici, așa că nu pierdeți timpul și trăiți-le pe toate!

1. În inima Hollywood-ului

Nu aveți nici un motiv să întârziați, fiindcă primele gânduri în vacanța din Los Angeles duc la Hollywood, locul a cărui magie și strălucire atrage și cucerește. Aici trebuie să ajungeți încă de la început, astfel încât cetatea filmului, cu străzile, cinematografele și cartierele sale istorice să nu mai aibă nici un secret pentru voi.

Plimbați-vă pe Sunset Strip, pentru a bifa barurile, restaurantele și cluburile legendare frecventate de vedete, dar și panourile publicitare multicolore ce definesc bulevardul, continuați pe Rodeo Drive, zona plină de magazine de lux, și nu ratați Walk of Fame, pentru a vedea numele celebrităților înscrise pe stelele încrustate în trotuar, o celebrare constantă a faimei acestora.

Tot aici se află cartierele Beverly Hills și Bel-Air, cu proprietățile fabuloase ale starurilor, și tot aici vedeți literele iconice de pe deal, ce formează numele de Hollywood.

pin icon

Citește și alte articole despre Los Angeles

2. Pe vibrantele plaje Santa Monica și Venice Beach

În vacanța din Los Angeles cu familia aveți ocazia să mergeți la două dintre cele mai faimoase plaje din lume, Santa Monica și Venice Beach, pe care le știți foarte bine dintr-o mulțime de filme.

Soarele strălucește, nisipul e cald, surferii se ridică deasupra valurilor, zmeiele plutesc în aer, faleza este plină de skateri, bicicliști și oameni care mișună peste tot, barurile și restaurantele de pe plajă sunt mereu animate, așa că nu vă rămâne decât să vă adânciți în atmosfera vibrantă și să vă bucurați de clipe cu adevărat fabuloase.

3. O zi la Disneyland

Oferiți-vă o zi plină de amuzament la Disneyland, celebrul parc de distracții proiectat și construit sub stricta supraveghere a lui Walt Disney. Intrați cu toții în fascinanta lume Disney, în care vă întâlniți cu iubitele personaje de poveste și bucurați-vă de atracțiile incredibile, de jocurile și de surprizele ce vă transpun în universul fanteziei la Fantasyland, sub stricta supraveghere a lui Peter Pan, Alice din Țara Minunilor sau a Frumoasei din Pădurea Adormită.

Nu mai spunem de Mickey's Toontown sau de Adventureland, care se disting în mulțimea de tărâmuri fermecate unde regăsiți fericirea din copilărie, în timp ce copiii trăiesc fericirea propriei vârste.

4. Legoland California, universul distracției construit din piese LEGO

O mini-excursie la Carlsbad, la doar 140 de kilometri de Los Angeles, este strict necesară pentru a intra în lumea LEGO la parcul de distracții Legoland California, în care vă bucurați nu doar de atracțiile clasice ale parcului, ci și de cele ale parcului acvatic și ale acvariului.

Peste 60 de experiențe, spectacole și atracții îi cuceresc nu doar pe cei mici, ci și pe voi, în timp ce trăiți aventuri și clipe amuzante autentice, în universul construit din piese LEGO.

5. Knott's Berry Farm sau ferma aventurilor

Cinci zone tematice, roller-coastere incredibile, carusele, jocuri și spectacole live vă așteaptă la parcul de distracții Knott's Berry Farm.

Trebuie doar să luați bilet, pentru a intra rapid în lumea aventurilor ce vă taie respirația și a trăi experiențe speciale în atmosfera recreată din sudul Californiei, fie că vorbim de Ghost Town, Fiesta Village, The Boardwalk, Camp Snoopy (dedicat, în special, copiilor) sau de Indian Trails. Pentru și mai multă distracție, nu ratați parcul acvatic Souk City.

6. În tunelul de zbor

Nu este nevoie să săriți cu parașuta în vacanța din Los Angeles pentru a trăi experiența incredibilă a zborului. În schimb, puteți pluti la propriu într-un tunel de zbor special amenajat, propulsați de un vânt ce suflă vertical cu o viteză de 282 kph.

Trebuie doar să fiți atenți la indicațiile instructorului de zbor, pentru a ști cum să vă mențineți echilibrul în aer ca adevărații parașutiști. O experiență adecvată pentru fiecare, singura limită impusă fiind doar aceea că cei mici trebuie să aibă peste trei ani pentru a se lansa în primul zbor și a se bucura de momente unice.

7. Orașul văzut din Hollywood Hills

Luați-vă copiii într-o plimbare în Hollywood Hills, pentru a urma traseul ce vă poartă în vârful dealurilor din celebrul cartier, de unde vă bucurați de cele mai frumoase priveliști ale orașului.

Doar așa puteți surprinde, dintr-o privire, zgârie-norii din centrul Los Angeles-ului, Silver Lake și valea San Fernando, sau Forest Lawn Memorial Park, cimitirul celebrităților. De și mai sus, de pe muntele Hollywood, cetatea filmului se deschide toată sub privirile voastre. Tot acum, aveți șansa de a ajunge la literele iconice ce dau cuvântul Hollywood, dar și la Griffith Park Observatory.

8. Pe urmele starurilor de la Hollywood

O excursie de o zi la Hollywood, în care treceți în revistă, pentru început, casele celebrităților, dar și locurile legendare frecventate de acestea, vă invită să intrați în lumea de vis a starurilor de cinema.

După această incursiune fascinantă, urmează Universal Studios Hollywood, unde vizitați platorurile de filmare în care s-au născut unele dintre cele mai importante filme ce au cucerit generații la rând. Tot aici, aveți șansa de a vă bucura de atracțiile unui parc de distracții fabulos, construit în jurul unora dintre cele mai îndrăgite filme, cum ar fi Transformers, The Simpsons, Shrek, Jurassic Park, King Kong sau Revenge of the Mummy.

9. Vedete de ceară

Madame Tussauds din Hollywood este muzeul pe care nu trebuie să-l ratați într-o vacanță în Los Angeles cu familia. Luați bilet din timp și oferiți-le copiilor șansa de a vedea replicile din ceară ale celebrităților.

O experiență extrem de amuzantă de a fi în apropierea celor mai mari staruri de cinema, chiar și în varianta lor de ceară!

10. Pe bicicletă, de-a lungul plajelor Santa Monica și Venice

Din vacanța în Los Angeles cu familia nu poate lipsi un tur confortabil, pe biciclete electrice, de-a lungul plajelor Santa Monica și Venice, cel mai bun mod de a vă pierde pe falezele, străzile și canalele faimoaselor cartiere, în cea mai plăcută briză și în cel mai prietenos soare de pe coasta de vest a Americii, în cel mai autentic stil californian.

Sunt o mulțime de lucruri de experimentat în America alături de copii, iar multele atracții, plaje sau parcuri de distracție fac din această destinație una perfectă pentru a începe un întreg tur pe coasta de vest a Americii.

Cu mai multe idei despre activitățile de care vă puteți bucura împreună în vacanță în Los Angeles, vă așteptăm în zona de Experiențe. 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.