Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Participați la ateliere de făcut cartoline & lampioane tradiționale în Hoi An

Participați la ateliere de făcut cartoline & lampioane tradiționale în Hoi An

Hoi An / Vietnam

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 15

Scurtă descriere:

Învățați despre cultura artizanală vietnameză în timp ce susțineți comunitatea, participând la această lecție în care faceți obiecte artizanale. Creați tradiționalele cartoline făcute de mână și faimoasele lampioane ale orașului Hoi An împreună cu membrii unei organizații non-profit, a cărei misiune este ajutarea persoanelor dezavantajate din regiune.

Repere:

  • Workshop de obiecte artizanale în Hoi An;
  • Învățați cum să creați tradiționalele lampioane, de la zero;
  • Faceți o cartolină pictată de mână;
  • Întâlniți oameni care lucrează cu o fundație non-profit locală și aflați informații despre misiunea lor.

La ce să te aștepți:

LifeStart Foundation este o organizație caritabilă non-profit, care ajută oamenii din Vietnam aflați în situații defavorabile, pentru a deveni independenți. Acest tur vă oferă oportunitatea de a cunoaște cultura locală în timp ce dați ceva înapoi fundației și membrilor săi.

Ziua începe cu o lecție de pictură tradițională, în care învățați cum să faceți cartoline frumoase pictate de mână. Aveți ocazia să vă întâlniți cu membrii atelierului și să aflați mai multe despre scopurile și activitățile fundației. De asemenea, ei vă introduc în procesul de fabricare a obiectelor tradiționale, cum ar fi lampioanele.

Participați la un workshop pentru a învăța arta tradițională vietnameză de creare a lampioanelor. Arcuiți cadrul și selectați materialul textil pentru a vă construi propriile lampioane de la zero, pe care le luați apoi acasă, după ce terminați. Lampioanele și cartolinele pe care le-ați făcut sunt suvenirurile perfecte pentru a vă lăuda cu priceperea voastră prietenilor și familiei.

 

Vezi și alte experiențe din Hoi An

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.