Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Exersează-ți talentele artistice într-un workshop de pictură în zona rurală din jurul orașului Hoi An, în compania unui localnic

Exersează-ți talentele artistice într-un workshop de pictură în zona rurală din jurul orașului Hoi An, în compania unui localnic

1 Reviews

Hoi An / Vietnam

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 58

Scurtă descriere:

Fii artist pentru o zi în acest tur cu bicicleta în regiunea rurală din împrejurimile orașului Hoi An, în care  experimentezi pictura. Pedalează prin peisajul rural, trecând de plantații de orez și bivoli de apă, și oprește-te într-un loc pitoresc, pentru o lecție de pictură în acuarelă ținută de un artist local. Învață tehnicile și ponturile în timp ce transpui pe pânză decorul idilic – un tablou pe care îl iei cu tine acasă.

Repere:

  • Tur de pictură, cu bicicleta, din Hoi An;
  • Călătorește prin regiunea rurală pentru a admira câmpurile de orez și viața sălbatică;
  • Pictează o scenă rurală cu îndrumare de la un artist local;
  • Bucură-te de o cafea și de o gustare vietnameză;
  • Vizitează o galerie de artă pentru a vedea lucrărilor artiștilor locali.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat de la hotelul tău din Hoi An, începe-ți aventura dimineața devreme cu o cafea vietnameză la o cafenea locală, unde întâlnești un artist local și primești setul de pictură pe care urmează să-l folosești. Apoi urcă pe bicicletă și pedalează pe cărări neumblate și adâncește-te în regiunea rurală din împrejurimile orașului, împreună cu ghidul tău.

Treci de plantații de orez, dirijat de pălăriile conice ale localnicilor, și vezi bivolii de apă croindu-și drumul prin râu înainte de a te opri într-un loc plin de liniște, lângă satul Tra Que, cunoscut pentru legumele sale. Acordă-ți timp pentru a captura frumusețea zonei pe pânză, după ce primești de la instructorul tău ponturi despre cum să pictezi în acuarelă. Pictează propria reprezentare a peisajului luxuriant sub atenta supraveghere a artistului, care te ajută să-ți îmbunătățești tehnica de folosire a pensulei, indiferent de nivelul deprinderii tale artistice.

Te bucuri de câteva preparate culinare locale în timp ce pictezi. Odată ce ai terminat propria operă de artă, îți va fi împachetată pentru a o lua cu tine acasă ­– o amintire unică și neprețuită a excursiei tale în Vietnam. După aceea, fă o vizită la o galerie de artă din oraș, pentru a vedea lucrările unor artiști locali și pentru a afla lucruri interesante despre ei.

Turul se încheie cu transferul tău la hotel.

Vezi și alte experiențe din Hoi An

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.