Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Aventurează-te cu bicicleta pe poduri de bambus & explorează satele & ia masa acasă la o familie de localnici

Aventurează-te cu bicicleta pe poduri de bambus & explorează satele & ia masa acasă la o familie de localnici

11 Reviews

Hoi An / Vietnam

Durată: 9 ore

Furnizor:

Viator

De la 36

Scurtă descriere:

Bucură-te de o excursie superbă spre zona rurală și cunoaște Vietnamul autentic în acest tur de o zi cu bicicleta din Hoi An. Mergi dincolo de căile bătute de turiști și pedalează printre insulele și satele din delta de pe râul Song Thu, trecând apoi pe barcă, și înapoi pe bicicletă, pentru a traversa podurile de bambus ce unesc unele insule. Oprește-te de-a lungul drumului ca să admiri sate, demonstrații de meșteșugărit tradițional și să iei prânzul cu o familie de localnici, la ei acasă.

Repere:

  • Excursie de o zi cu bicicleta din Hoi An;
  • Pedalezi prin delta râului Song Thu;
  • Iei prânzul în casa unei familii;
  • Te bucuri de o zi în afara aglomerației și agitației orașului;
  • Experiența este potrivită pentru orice categorie de vârstă și este o alegere excelentă pentru familii;
  • Turul are loc într-un grup mic, pentru atenție personalizată.

La ce să te aștepți:

După un transfer cu barca de aproximativ o oră pe râul Thu Bon, ajungi într-un mic sat în mijlocul deltei, de unde îți începi turul pe bicicletă. Dimineața îți este ocupată, pentru că pedalezi în jur de 14 kilometri de-a lungul zonei rurale, printre câmpurile de orez.

Treci de pe o insulă pe alta pe poduri neobișnuite, făcute din lemn sau bambus. O altă barcă te duce către o altă insulă, unde te bucuri de prânz în casa familiei unor localnici.

După-amiaza, iei feribotul către alt sat și continui să mergi cu bicicleta prin sate, descoperind meșteșugurile din zonă. Aceasta este o modalitate excelentă de a descoperi Vietnamul autentic, pedalând de-a lungul unor drumuri de țară line și tihnite, fără trafic.

Vezi și alte experiențe din Hoi An

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.