Acasa Travel Moods Relaxare Bahamas, destinația unei vacanțe exotice desăvârșite

Travel Mood Relaxare

Bahamas, destinația unei vacanțe exotice desăvârșite

Sute de insule subtropicale care se înlănțuie în Atlantic, cu plaje și golfuri, cu soare și mangrove, cu recife și orașe pline de viață, toate sunt reunite în Bahamas, formidabilul loc pentru vacanțe exotice la care doar ai visat.

Când vine vorba despre vacanțe exotice în locuri îndepărtate, la ce îți fuge gândul? La ce visezi cu ochii deschiși dacă nu la un ținut spectaculos în mijlocul apelor? Și care ar putea fi mai copleșitor decât tărâmul alcătuit din șapte sute de insule scăldate în soare și în valuri de un albastru fascinant, eternul Bahamas?

Despre Bahamas

De multă vreme destinația preferată a americanilor aflați în căutarea unor vacanțe exotice de neuitat, arhipelagul este locul unde poți să navighezi spre un golf singuratic, unde te poți afunda în pădure, poți explora orașe istorice, poți petrece până în zori și, mai cu seamă, poți uita de tine la plajă, absorbind relaxarea prin fiecare por. Iar lucrurile pe care le poți experimenta aici, pe una dintre multele insule, aproape că nu se sfârșesc.

Îndrăgostiții aflați într-o călătorie romantică găsesc în Bahamas panorame asupra oceanului în cele mai frumoase culori, ape pe care navigează împreună, dar și plaje perfecte pentru cine de poveste sau chiar pentru ceremonii boeme în care își unesc destinele.

Pentru familiile cu copii, aici sunt multe hoteluri și plaje adecvate celor mici, dar și călătorii, explorări, snorkeling și o mulțime de alte activități amuzante pentru toți.

Cei aflați în căutarea relaxării absolute găsesc în Bahamas un ritm al vieții care îndeamnă la visare, dar și răsfățuri spa sau activități în mijlocul naturii concepute să îi reîncarce cu energie. Mai mult, Bahamas este și o oază ecologică, lăudându-se cu cele mai limpezi ape ale planetei.

Iar printre cele mai fascinante locuri din Bahamas trebuie să experimentezi Exuma, un district alcătuit din 365 de insule formate pe recife, dintre care cea mai mare, Great Exuma, este și punctul în care te afli la tropice, la propriu – Tropicul Cancerului trece printr-o plajă din apropierea orașului George Town, cel mai mare de aici.

Iar cei care vor să se bucure de tot ce are arhipelagul de oferit pot să încerce Island Hopping – să treci de la o insulă la alta poate fi cheia pentru a experimenta din plin viața dulce din Bahamas. Doar așa poți descoperi insulele mai puțin populate și populare, unde natura mereu verde, ospitalitatea localnicilor, apele din Caraibe și plajele te cheamă neîncetat.

Pe lângă insulele deja invadate de turiști, alte 16, numite Out Islands, sunt acum deschise vizitatorilor și au devenit extrem de accesibile.

Mai ales că turoperatorul german DERTOUR a conceput un program, Bahamas Intensiv, care acoperă trei insule în 7 nopți/8 zile, ce cuprinde cazare și transferuri, inclusiv zbor intern, în funcție de ruta aleasă, cu tarife mai mult decât avantajoase.

Hoteluri în Bahamas

Sunt multe lucruri care contează atunci când alegi destinațiile pentru vacanțe exotice ca în povești, iar opțiunile de cazare sunt printre cele mai importante. La acest capitol, Bahamas oferă mai mult decât ți-ai dori, astfel încât îți va fi de-a dreptul greu să alegi.

Atlantis, Paradise Island, spre exemplu, este o oază aflată la doar trei kilometri de Nassau, un resort cu plaje albe inspirat de legendara Atlantida, în mijlocul lagunelor albastre, al cascadelor, piscinelor și grădinilor.

Cu 21 de restaurante și 19 baruri, dar și cu un parc acvatic, Aquaventure, care se numără printre cele mai mari din lume, Atlantis e un paradis care te întâmpină cu promisiunea relaxării complete, dar și cu distracție pe măsură. Şi, să nu uităm că acest hotel reprezintă modelul care a inspirat celebrul Atlantis din Dubai.

One&Only Ocean Club, situat pe Cabbage Beach, cu restaurante, spa și un teren de golf extraordinar, este un complex impresionant construit în stil colonial, și dacă ți se va părea familiar, este pentru că aici s-au filmat multe scene din iconica peliculă James Bond “Casino Royale”.

Dar te poți caza și la Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island, din New Providence, care are propria insulă privată, sau la Pineapple Fields, în Eleuthera, la scurtă distanță de Governor’s Harbour, cu grădinile sale tropicale.

Zboruri către Bahamas

Iar dacă distanța care trebuie parcursă pentru a ajunge în Bahamas ți se pare un impediment, află că poți zbura direct acolo cu compania Condor, care lansează din noiembrie 2017 un charter săptămânal cu plecare din Frankfurt spre Nassau, ceea ce îți oferă o serie de avantaje, de la transferurile convenabile la accesul la lounge dacă alegi Business Class, entertainment de calitate, mile câștigate la fiecare zbor și o experiență totală mai mult decât satisfăcătoare.

În acest caz, conexiunile din București sunt foarte bune, nu mai este necesară viza pentru Statele Unite, pentru că nu există tranzit prin America, zborul este nonstop (doar la întoarcere avionul face o scurtă oprire tehnică în Havana), iar în oferta turoperatorului german DERTOUR se regăsesc şi pachete care, pe lângă biletul pe cursa charter Condor din Frankfurt şi cazarea în destinaţie, includ şi zboruri de conexiune cu plecare din Bucureşti.

Aceste pachete la tarife foarte atractive se pot rezerva prin intermediul agențiilor acreditate DERTOUR din România.

Iar conceptul lor, Fly Free Special, valabil pentru rezervări de minimum patru nopți la anumite hoteluri din Grand Bahama și Out Islands, oferă un zbor inclus dus/întors Nassau pentru o persoană/cameră, în vreme ce, pentru rezervări de minimum 7 nopți, zborul este inclus dus/întors la Nassau pentru două persoane/cameră - pentru cazare la hotelurile Sandals Emerald Bay, Viva Wyndham Fortuna Beach, Grand Lucaya, Lighthouse Pointe, Memories Grand Bahama, Hilton at Resorts World Bimini, Tiamo Resort, Fernandez Bay Village.

Nu-i așa că e mai simplu ca oricând să petreci o vacanță în Bahamas?

Pentru mai multe detalii și oferte concrete de preț puteți contacta agenția de travel Ruefa Escape, agenție acreditată de turoperatorul DERTOUR în Romania.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.