Acasa Travel Moods Evadare Vacanță în Grecia: sejur de lux cu familia în Corfu

Travel Mood Evadare

Vacanță în Grecia: sejur de lux cu familia în Corfu

Vacanța în Grecia poate să înceapă – dacă vizitați cu copiii fabuloasele plaje din Corfu, insula aceasta mitică din Mediterana care și-a păstrat neatins farmecul antic și aerul istoric, trebuie să știți că acest loc fabulos oferă o mulțime de oportunități de cazare confortabile și luxoase, care își fac loc în peisajul splendid, între creste împădurite, plaje ce plonjează în mare, sate pitorești și golfuri în care apa de un cobalt de neîntrecut mângâie privirile. Alegeți resortul sau hotelul care vi se potrivește și vacanța poate să înceapă.

1.    Daphnila Bay 5*

Un hotel all inclusive pe una dintre cele mai frumoase plaje din Corfu, care operează după faimosul concept Grecotel, o filosofie care a rămas neschimbată de 40 de ani – angajarea celor mai calificați profesioniști, ospitalitatea autentică, inovația și investițiile sunt lucrurile care definesc turismul pe care îl practică.

Și acest lucru e vizibil, de exemplu, în camerele pentru familii în stil mediteranean, cu vedere spre grădini, cu un dormitor cu pat dublu și o zonă de lounge cu doua canapele, în care patru persoane (doi adulţi şi doi copii) pot locui confortabil. Facilitățile pentru cei mici nu sunt de neglijat.

Clubul include activități amuzante, supravegheate atent, în locurile de joacă din interior sau exterior, în piscine, gropi cu nisip sau în grădinile vaste. Hotelul este atât de prietenos cu copiii, chiar și cu cei foarte mici, încât nu trebuie să te îngrijorezi dacă ai uitat acasă căruciorul sau sterilizatorul de sticle, aici găsești orice ai nevoie.

Tot aici există și Club 4U, pentru adolescenți – cu volei pe plajă, sporturi de apă, dansuri, competiții amuzante și tot soiul de programe distractive, din iunie până în septembrie. Și, în plus, cei mici pot lua lecții de tenis, pot călări sau pot face Mountain Biking, dar vă puteți distra și împreună, la show-uri sau la discoteca pentru întreaga familie.

Review-uri / Tarife

2.    Kontokali Bay 5*

Zăboviți la plajă în sejur în Corfu în acest hotel de cinci stele care promovează luxul discret – cu perspectivele serene asupra mării și oferind o doză serioasă de relaxare, Kontokali Bay Resort & Spa vă așteaptă cu servicii prietenoase pentru familie, dar și cu o mulțime de variante de cazare și opțiuni de relaxare. 

Camerele și bungalourile pentru familii, cu vedere către plajă sau grădini, vin cu un decor modern, dar și cu spațiu suficient spațiu pentru până la patru persoane în dormitoarele confortabile și în zona de living room separată, cu încă două paturi separate. De aici vezi peisajul splendid al Mării Ionice sau al golfului, sau dealurile mereu verzi din Corfu.

Iar copiii vor fi foarte fericiți la Children Village, locul unde se pot distra în voie în piscinele special amenajate, în locurile special amenajate în interior sau în exterior, unde au parte de programe personalizate și de supraveghetori certificați, care se exprimă fluent în mai multe limbi. Sporturi de apă, biciclete de închiriat, călărie, show-uri nostime, tenis de câmp sau de masă, toate sunt pregătite ca să nu le lase vreme să se plictisească.

Review-uri / Tarife

3.    Marbella Corfu 5*

MarBella este un hotel de lux situat pe plajă în Corfu, între livezile de măslini și Agios Ioannis Peristeron, este un spațiu al relaxării perfecte în care îți poți petrece o vacanță de vis alături de familie.

Opțiunile de cazare pentru cei care călătoresc alături de cei mici sunt numeroase, camerele pentru familii recent renovate, cu vedere la grădini, și cele cu deschidere către mare – spațioase, luminoase și confortabile, găzduiesc până la patru persoane în dormitoarele ample și în zona separată de living, unde două sofale sunt perfecte pentru copii.

Tot pentru ei există și o mulțime de facilități – un water park cu piscină pentru cei foarte mici, gustări delicioase, un club (Worldwide Kids) care oferă distracție pe săturate pentru copiii de toate vârstele, de la patru luni la 18 ani. “Meli” Creche Club, spre exemplu, creat anume pentru cei cu vârste între 4 luni și 3 ani, are personal calificat, jucării, locuri de joacă amenajate atât în interior cât și în exterior, activități simpatice și personal britanic, în vreme ce clubul dedicat celor până la 12 ani (un serviciu gratuit) e locul unde cei mici pot să se joace și să își facă prieteni, în vreme ce participă la felurite activități sau excursii, picnicuri pe plajă, petreceri și tot soiul de jocuri.

Nici clubul pentru adolescenți (deschis de la începutul lui iulie până în septembrie) nu este de neglijat – sporturi de apă, tir, fotbal, tenis, lecții de gătit, toate au fost pregătite având în minte nevoile și dorințele speciale ale acestora.

Review-uri / Tarife

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.