Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează British Museum, într-un tur privat, și descoperă impresionanta colecție a muzeului

Vizitează British Museum, într-un tur privat, și descoperă impresionanta colecție a muzeului

11 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 65

Scurtă descriere:

British Museum din Londra găzduiește o colecție amețitoare, de opt milioane de piese, unele datând din timpuri preistorice. Fii sigur că vezi tot ce e mai bun la British Museum în acest tur privat de două – două ore și jumătate. Alături de un ghid dedicat, viziteză o secțiune curatoriată, cu lucrări artistice și culturale care reprezintă diversitatea colecției muzeului: vezi o armură de samurai, Rosetta Stone (piatra din Rosetta) și unelte vechi de două milioane de ani. Acest tur privat îți oferă șansa de a-ți personaliza itinerariul, conform preferințelor tale.

Repere:

  • Tur privat de două ore și jumătate la British Museum din Londra;
  • Nu rata principalele atracții din colecția muzeului, de opt milioane de obiecte;
  • Vezi Rosetta Stone, o armură de samurai și unelte preistorice vechi de mai bine de două milioane de ani;
  • Ascultă o trecere în revistă a bogatei istorii a muzeului;
  • Personalizează-ți itinerariul acestui tur privat și bucură-te de atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Sacrifică picturile pentru mumiile și artefactele istorice într-un tur la British Museum. Colecția enormă acoperă 6.000 de ani de istorie a umanității, prezentând obiecte din toate colțurile lumii, inclusiv o armură de samurai și un rar leu asirian, dintr-un basorelief celebru.

 

Ghidul are o abordare serioasă, dar plăcută, în galeriile muzeului, discutând despre triburile primitive și imperiile trecute prin intermediul unei selecții de obiecte alese cu atenție. Află despre Mummy of Katebet (mumia din Katebet), despre Lewis Chessmen (pisele de șah din insula Lewis) și despre Rosetta Stone (piatra din Rosetta).

 

Pleacă cu o înțelegere a ceea ce am realizat, ca oameni, de-a lungul scurtei noastre istorii, și poate că ești mândru să te consideri parte din această specie incredibilă.

Vezi și alte experiențe din Londra

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.