Acasa Travel Moods Activ Vacanta Londra: ce vizitam & ce facem cu copiii

Travel Mood Activ

Vacanta Londra: ce vizitam & ce facem cu copiii

Un city break la Londra împreună cu copiii este o bună ocazie să vă bucurați împreună de o mulțime de tentații colorate, să vizitați locuri renumite, să vă aventurați în jocuri și expediții și să vă distrați în voie. Londra are atâtea de oferit pentru fiecare...

Nu ratați o vacanță la Londra cu copiii, mai ales că aici vă așteaptă experiențe diverse, dar palpitante. Orașul mustește de atracții potrivite pentru toate vârstele, care abia așteaptă să fie vizitate împreună cu copiii; tot ce trebuie să faceți este să alegeți din mulțimea de opțiuni.

1. Descoperiți cele mai importante atracții din Londra de vizitat cu copiii

Într-o vacanță în Londra, un oraș cu atât de multe atracții, timpul este prețios, mai ales dacă sunteți alături de cei mici. Pentru a vedea tot ce are mai bun orașul de oferit, mergeți într-un tur de vizitare al celor mai importante obiective turistice în care copiii se bucură de o mulțime de surprize, de jocuri și de activități amuzante.

În plus, ajungeți și la unele dintre locurile ascunse ale citadelei, de care doar localnicii știu, într-o experiență alături de un ghid local.

2. Intrați în fantastica lume a lui Harry Potter

Pășiți, alături de copii, în lumea magică a lui Harry Potter și a prietenilor săi, într-un tur fantastic, ce vă poartă pe urmele celebrului personaj de film și de poveste. Plimbați-vă prin Londra și vizitați atracții îndrăgite, precum Diagon Alley, Leaky Cauldron și Platform 9¾, locul în care Harry, Ron și Hermione așteptau Expresul de Hogwarts.

Delectați-vă cu anecdote despre Harry Potter și vizitați faimoasele locații de film, ascultând povești și informații din culise. În acest fel, aveți parte de o activitate grozavă, pentru toate vârstele, cât timp vă aflați într-un city break la Londra.

3. O vizită amuzantă la National Gallery din Londra

Vizitați una dintre cele mai bogate galerii de pictură din lume, într-un tur memorabil la National Gallery din Londra, conceput special pentru vizitele cu copii. Ghidul specialist vă conduce într-o vânătoare de comori antrenantă, interacționând cu cei mici printr-o mulțime de activități informative și amuzante, jocuri și fotografii, care vă stârnesc chiar și vouă interesul.

În acest fel, aveți posibilitatea să vedeți cele mai importante atracții ale muzeului, cum ar fi capodoperele semnate de Botticelli, Dürer, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafael, Titian, Caravaggio, Rubens, Rembrandt, Degas, Cézanne, Monet sau Van Gogh, printre mulți alții.

pin icon

Citește și alte articole despre Londra

4. O croazieră pe Tamisa și o vizită memorabilă la Turnul Londrei

O croazieră pe Tamisa este mereu fascinantă, însă una care vă duce la Turnul Londrei, într-o călătorie captivantă pentru copii, este modalitatea perfectă de a afla istoria celebrei închisori. Prin intermediul poveștilor interesante oferite de ghid despre pirații, hoții și răzvrătiții care au navigat în trecut aceste ape, copiii sunt stimulați să-și imagineze călătorii pe mări agitate, asemenea marinarilor din vechime.

Odată ajunși la Turnul Londrei, vedeți celebrii Beefeaters, gardienii Turnului, vizitați Poarta Trădătorilor, ascultați legende despre corbii care locuiesc în turn, admirați bijuteriile Coroanei și explorați întregul complex.

5. Descoperiți capodoperele de la British Museum, într-un tur privat amuzant

O altă atracție de vizitat cu copii în vacanță la Londra este British Museum. Nu ratați ocazia de a vizita celebrul muzeu într-un tur interactiv și amuzant pentru întreaga familie.

Alături de un ghid specializat, care vă împărtășește anecdote, povești și activități distractive, vedeți atracțiile principale ale muzeului și aflați despre capodoperele sale faimoase, precum sculpturile antice de la Parthenon, piatra din Rosetta, Ginger, mumia egipteană, tezaurul descoperit la Sutton Hoo, și multe altele.

6. Distracție garantată la Chessington World of Adventures Resort

Peste 40 de atracții distribuite în 10 zone tematice, o grădină zoologică ce găzduiește peste 1.000 de animale exotice, dintre care nu lipsesc leii, tigrii și maimuțele, și multe spectacole live și evenimente sezoniere vă așteaptă la Chessington, pentru o zi plină de amuzament alături de copii.

Luați-vă bilet și profitați și de masa inclusă în prețul acestuia.

7. Explorați fascinantele creaturi marine de la Sea Life London Aquarium

Cele peste 50 de acvarii colorate de la Sea Life London Aquarium, care găzduiesc 400 de specii de creaturi marine, garantează momente de neuitat pentru întreaga familie.

Achiziționați-vă bilete  cu ajutorul cărora săriți peste coada de la intrare și explorați minunata lume marină, în care își fac loc rechini, pisici de mare, țipari, caracatițe, pinguini și multe altele, care se lasă admirate în cele 14 habitate marine tematice ale acvariului.

8. Printre celebrități, în lumea spectaculoasă de la Madame Tussauds

Asigurați-vă un acces cu prioritate la impresionantul muzeu al figurilor de ceară din Londra, Madame Tussauds, și intrați într-o lume spectaculoasă, plină de celebrități.

Admirați remarcabilele replici de ceară ale Reginei, treceți de paparazzi care le urmăresc pe Nicole Kidman și Helen Mirren și de celebrități ca Morgan Freeman și Colin Firth, faceți un selfie împreună cu Kim Kardashian, bucurați-vă de expoziția Marvel Super Heroes 4D și întâlniți eroii din Star Wars: Yoda, Luke Skywalker și Princess Leia, printre altele.

9. Aflați secretele din timpul filmărilor lui Harry Potter, într-o vizită la studiourile Warner Bros. din Londra

Surprindeți-i pe copii cu o nouă incursiune în lumea lui Harry Potter, de data aceasta într-o vizită la studiourile Warner Bros. din Londra, unde au fost făcute filmele din celebra serie care a cucerit întreaga lume.

Faceți un tur al studiourilor și vedeți decorurile, butaforia și costumele folosite în timpul filmărilor, descoperiți secrete fascinante, modul în care au fost făcute efectele speciale, precum și multe obiecte iconice, cum ar fi Nimbus-ul 2000 al lui Harry și motocicleta lui Hagrid. Pășiți în camera din Gryffindor, în dormitorul băieților și în clasa de poțiuni și trăiți momente pline de magie.

10. Kidzania, un oraș în miniatură plin de roluri și aventuri pentru copii

Într-un city break în Londra, lăsați-i pe copii să exploreze, prin intermediul rolurilor și aventurilor, peste 60 de profesii, într-o experiență fascinantă la KidZania, primul centru educativ și de distracție din Marea Britanie unde copiii pot învăța aptitudini ce le folosesc în viața de zi cu zi, într-un oraș în miniatură.

Conceput pentru a îi face mai puternici pe cei mici, KidZania le dă încredere în ei înșiși și îi inspiră să exploreze tot felul de oportunități, într-o manieră extrem de distractivă.

Alte sugestii de experiențe adecvate pentru întreaga familie, într-un city break în Londra

Călătoriți cu un double decker

Celebrele autobuze roșii supraetajate din Londra oferă o modalitate excelentă de a vedea orașul alături de cei mici. Pentru a nu vă face griji de bilete de fiecare dată când urcați în autobuz, achiziționarea unui Travelcard sau a unui Oyster card este cea mai bună soluție.

Vizitați celebrul magazin de jucării Hamsley

Hamsley, celebrul magazin de jucării de pe Regent Street, poate fi oricând o destinație magică, dacă vreți să le oferiți copiilor o experiență aparte.

Cu atât de multe jocuri și jucării dintre care pot alege, cu siguranță nu rezistați tentației de a le da în dar cadoul mult dorit.

Mergeți la un musical de poveste

Nu ratați unele dintre musicalurile celebre ce au loc pe scenele teatrelor din Londra. Oferiți-vă o seară specială și bucurați-vă împreună cu cei mici de un spectacol memorabil.

Aventuri la LEGOLAND

Un city break în Londra este o bună ocazie de a pătrunde în lumea aventurilor oferite de extraordinarul parc tematic LEGOLAND din Windsor, într-o experiență ce vă asigură biletul de intrare și transportul dus-întors. Un cadru fantastic, cu peste 55 de atracții construite intregral din piese LEGO.

Science Museum - activități fascinante în lumea științei

O vizită la Science Museum din Londra oferă o experiență fascinantă pentru copii, pe cât de instructivă, pe atât de amuzantă. De la galerii interactive, experiențe de laborator și până la excursii în spațiu, efectuate prin intermediul realității virtuale, muzeul îi întâmpină pe juniori cu o mulțime de activități interesante.

Bucurați-vă de experiența tradițională de a lua ceaiul de la ora cinci

Dintr-un city break în Londra alături de familie nu poate lipsi ceaiul de la ora cinci. Aici puteți descoperi unele dintre cele mai interesante locații din Londra care vă oferă această experiență într-un cadru de poveste, ce reconstituie lumea din Alice în Țara Minunilor sau din Charlie and the Chocolate Factory, pentru a da doar două exemple care îi încântă pe copii.

 

 Află mai multe despre cum îți poti petrece vacanța cu întreaga familie în Londra accesând paginile de Experiențe  și  Informații Utile!

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.